Motorrijden

Zelf hebben we op onze motoren half Europa, en zowat geheel Frankrijk doorkruist. breath awayWe zijn verliefd geworden op Castellane in de Provence. Een ongerept stukje Frankrijk en de vriendelijke bevolking. Motorrijders die hier toeren hebben een constante “smile” van oor tot oor. De provence en met name de regio Verdon en Mercantour is voor een motorvakantie het mooiste gebied van Zuid Frankrijk. Het heerlijke mediterrane klimaat van de Côte d’Azur met 300 zonnedagen per jaar is bijna een zon-garantie. Er is weinig verkeer en de wegen worden hier goed onderhouden. De bovenlaag heeft een grovere structuur en met een uitstekende “grip”.

Binnen een straal van 50  km bevinden zich een groot aantal prachtige cols met sublieme vergezichten en verborgen valleien met romantische dorpjes en bijzondere plekken. Wegen en routes die nauwelijks bekend zijn bij het grote publiek en die uitstekend te rijden zijn.

Of wat gedacht om in de grand alpes de Col de la Bonette in het nationaal park du Mercantour te bedwingen, de hoogst berijdbare bergpas van Europa met als dessert de Col d’Allos. Of na avontuurlijke bochtenwerk marmotten spotten in de bergvalleien op de Col des Champs.
Vanaf de vakantiewoning in Castellane is het ongeveer 85 km. naar de kust. Ideaal om een dag lekker uit te waaien op het brede strand van Frejus, een bezoek aan Nice of een gokje wagen in het mondaine Monaco. Impressie fimpjes van onze gasten: Impressie filmpje 1 / impressie fimpje 2

We helpen je graag als je voor je club of met vrienden op zoek bent naar een verzorgde motorvakantie in de Provence in Frankrijk. Omdat we dit zonder winstoogmerk doen kunnen we in Castellane al vanaf € 38,00 p.p. per overnachting een onvergetelijke vakantie voor je regelen. Neem contact met ons op dan sturen we je uitgebreide informatie.